Pitabrød med ost

Dette er en oppskrift på pitabrød med ost. Man kjøper ost, selvfølgelig, som skal i pitabrødene. Trikset er ellers å varme pitabrødene halvveis først i noen minutter, før du har i osten og varmer videre.

pita11pita22pita33

Send meg mail hvis du står fast underveis.

 

Kommentarer

  1. Balder Bryn Morsund sier:

    Kan du anbefale noen steder å kjøpe pitabrød? Og kunne det ikke gjort seg med en dæsj ketchup og en skinkebit?

  2. Her er en oppskrift jeg har brukt mye: http://hannevik.no/2011/08/24/en-smak-av-ungkarslivet/

  3. Jeg vil jeg vil men får det ikke til…skal osten inn i ovnen først?

  4. Kristine sier:

    Snikende festlig og veldig ironisk.

    Herregud og morsom blogg!

  5. Men… hvordan får man osten inn i de brødene?

  6. Ler meg skakk! Keep on!

  7. Det du kan gjøre, om du blir lei av pitabrød med ost, så kan du få hjelp av Wenche på God Morgen Norge. http://bloegg.blogg.no/1365078375_blir_man_sjukere_i_ho.html

  8. Så morro strek-mønster du hadde på pitabrødene dine. Vet du om man får kjøpt slike med spørsmålstegn også??
    😉

  9. Instruksene er for kompliserte. Nå sitter penis fast i ovnen.

  10. Jeg liker at du har puttet inn osten uten å åpne pitabrødene ved den stiplete linjen.
    You badass you.

  11. So funny!

  12. Aldri hørt om sous-vide?

  13. Pitabrød + ost + skinke = Orgasme i munnen!

  14. Dette innlegget gjorde at jeg begynte å lese bloggen din!

  15. Thank you so much for posting this recipe. At first I struggled with getting it right, but after several attempts, I was successful and have made it every day for the past week. Not just for dinner, but also for lunch AND breakfast.

    I’ve found that if you buy these ingredient in bulk, the supermarket checkout girl looks at the trail of goods on the conveyor belt and thinks to herself “This handsome guy is having one hell of a party tonight — he must have some serious friend circles” and boy, would be she be guessing right… except for the party part. And the friends part.

  16. lol..gøy blogg

  17. osten er brun, hva nå?

  18. Det der så jo skikkelig godt ut. Smelta ost. MMM

  19. Går i samme fella som nesten alle tutorials jeg har prøvd. Det begynner greit, men plutselig melder problemene seg. Det står at jeg kan sende en mail når jeg står fast, men ingen mailadresse å finne ( i hvert fall ikke like ved). Anbefaler at du lager en egen tutorial/oppskrift på hvordan man finner mailadressa. Hvordan man sender mail, får man sette fokus på senere.

    Herlig blogg. Lo hele veien. Spesielt av denne. Ble inspirert, og tror jeg nå snart skal legge ut min egen oppskrift på potetgullrundstykke.

  20. Enkleste er å varme litt i brødrister, åpne opp og fylle med valgfri ost før man slenger det i brødristeren igjen til osten smelter. Spiste det masse da jeg var liten 😀

  21. Pitabrød sucks

  22. Lodve Krapp Von Bulöv sier:

    Ro ned tempoet littegrann her nå! Alle er ikke like kjøkkenvante som deg! Pitabrød og ost, ok. Hva er neste steg?

  23. Min kebab i din pita.

Din kommentar