En kjapp guide til hvordan man kler seg

I dag tenkte jeg at jeg skulle blogge om klær. Det har mye å si hvordan du kler deg. Og folk merker fort om det er noe som er litt rart med stilen din. Så jeg tenkte jeg skulle ta en rask guide.

Kjøp ensfargede t-skjorter først.

klær1

Ok.

Neste steg er å kjøpe horisontale striper.

klær2

Når du er ferdig med t-skjortene bør du kjøpe noen shorts.

klær3

Og noen jeans.

klær4

Mange som ligger med jenter har hatt på blazer først.

klær5

Og skjorter. Vær kreativ.

klær6

Du bør også kjøpe jakker.

klær7 (1)

Og sko.

klær7

Det viktigste er at du kler deg i noe som det motsatte kjønn syns er erotisk.

 

Kommentarer

 1. DETTE FIKK MEG TIL Å BÅDE SMILE OG LE:
  DU HAR ALLTID HATT HUMOR;- DET STARTET MED LUDDEBØKENE.
  HAR DU GLEMT DEM?

 2. Siden din er så informativ, jeg digger det. Du lærer meg så masse. Nå skal jeg ut å sjekke damer!!

 3. Kjære Singelmann. Jeg vet hvorfor du fortsatt er singel. Du må jo stryke klærne dine! Jeg bruker å la kona gjøre det.

 4. Som jente blir e forvirra av kossn e ska kle meg – det e jo heilt vannvittig mange ‘fotball-råsa-frue-lignende’ blogger der ute som forteller meg det, men det e så møe å velge mellom ! Kanskje e bare ska gå for t-skjorte og jeans? Ser ut som om det funker for deg liksom? Men så e det jo sjukt mange jeans typer å velge mellom ! Og skal man ha løs-sittende eller ‘slim fit’ t-skjorte? Vanskelig…

 5. Neste steg: kjøp klær i flere farger enn nyanser av blå 😉 Da kan du mixe og matche og være kreativ 😉

 6. Underbart härlig blogg 🙂

 7. Anonymous sier:

  Helt herlig 🙂

 8. Omtrent alt du eier er blått. Eller: Alt du eier er omtrent blått. Etter at jeg ble sammen med en (fantastisk) dame i fjor høst har jeg innsett at omtrent alle klærne jeg kjøpte mens jeg var singel var blåe.

 9. Jeanette Tranberg sier:

  En innertier for den som ønsker å være singel så lenge som mulig, ja kanskje resten av livet, er å gå i sandaler med sokker. Den er så effektiv at den burde stått på listen over prevensjon faktisk :))

 10. Eksamensleser som trengte en pause sier:

  HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Så på alle de nyeste innleggene dine og fram til denne og må bare kommentere! Digger bloggen,kort og presist!! Utrolig godt å få ledd så mye når man stresser med eksamenslesing, selv om det er midt i en lesesal :p
  Keep on going! =)

 11. kristin sier:

  Du er veldig flink til å legge klærne dine i rekkefølge, fra lysest til mørkest. Har du gått på kunstfagskole?

 12. Mary Lou sier:

  Hahahaha, så morsom blogg! Hun jeg er tante til følger deg, og nå gjør jeg det også. Sånn kan det gå. Det enkle er ofte det morsomste!!

 13. Hysterisk morsom side! Digger den! 🙂

 14. Takk for blazertipset. Den skal jeg prøve.

 15. Alle basisfargene er på plass i hvert fald. Lå godt da jeg kom til skoene… HAHAHA

 16. Skoene…kommer ikke over skoene 🙂

 17. Takk for tips, viktig å kle seg bra når man skal ut å sjekke opp høner 😉 Selv er jeg mer opptatt av å sexe enn å sjekke. Har prøvd flere metoder for å få sex. Jeg digger sex og er alltid kåt som en kanin, men får meg aldri noe på byen! Hadde damene der ute bare visst hvilken sexløve jeg er så hadde de løpt etter meg og slått om å bli med meg hjem, det er jeg overbevist om. Likevel går det aldri mer enn en uke mellom hvert ligg etter jeg meldte meg inn på http://fastfoxx.com. Makan! Kåtere jenter enn det der skal man lete lenge etter! haha! Groveste chatten jeg har vært borti noensinne, men den er tydeligvis populær. Trenger aldri mer å gå rundt grøten for å få pupp! Helt topp.

Din kommentar